Előtte-Utána


Az Instantgyep már többszáz kertben bizonyított, tekintsenek meg belőle párat

Teljes megújítás egy családi ház kertjében

A képen látható egy családi ház kertje, Instantgyep előtt és után.  A családnak nagyon fontos volt, hogy a lehető legrövidebb idő alatt érjük el ugyanazt a hatást, mintha gyeptéglákat terítenénk le. Egy családi eseményre készültek, ahol már a tökéletes gyeppel szerettek volna dicsekedni.

A munkálatokat, pár órán belül elvégeztük, minimális talajelőkészítést követően (gyomnövények kiszedése)  és az instantgyep tökéletesen bedúsult 2 héten belül, a benne lévő biokomposzt tápanyagai miatt az új gyep gyönyörü zöld lett.A kikísérletezett arányok miatt nem féltünk attól, hogy esetleg  kiéghet a fű vagy nem nő ki elég gyorsan. Az Instantgyep már 2 héten belül csodás eredményt produkált!

   Dunakeszi

Régi elhasználódott gyep megújítása

A munka itt 20 percet vett igénybe 17m2-en 2 zacskó instantgyepet szórtunk ki. Nem igényel talajelőkészítést igy a régi gyepet nem kellett felszedni ami fárasztó és időigényes, továbbá új földet sem kell rendelni, ami a mai világban barkóba hogy mi kel ki belőle( tarack,repce vagy egyéb gyomnövények). A régi gyenge fűszálak új erőre kaptak az instantgyepben használt biokomposzt miatt,a kopár területeket pedig benötte az új mag, így biztosít tökéletesen sűrű és egyöntetű gyepfelületet. A biokomposzt tökéletes táptalaj mint a régi gyepnek mint az új fümagnak, és talaj szerkezet javító hatása is van, így bátran használhatjuk homok vagy agyagos területeken egyaránt.

  XVI. Kerület Budapest

Az InstantGyep nagy területen is bizonyított

Egy füvesítés során rengeteg dologra kell figyelni. Általában a régi elgyomosodott gyepet kémiai vegyszerrel permetezzük, Ügyelni kell a vegyszer mennyiségére, ugyanis ha erős koncentrátumban permetezünk hónapokig kiéghet az új fű is. 10-14 nap várakozás után felszedjük a besárgult gyomnövényeket és az elhalt füvet( felássuk,felkapáljuk) majd elszintezzük a területet. Itt választási lehetőségünk van. Vagy instantgyepet vásárolunk, összekeverjük és egyszerüen kiszórjuk 2-4 mm vastagon ,Vagy földet rendelünk ami nagyon ritkán jó minőségű, én a 20 év kertészkedés során még egyszer sem találkoztam ilyennel, de kertész kollégáim sem. Ami azt jelenti, hogy tökéletes szerkezetünek tünik de víz hatására kiszikesedik azaz agyagos, vagy a füvesítés befejeztével rengeteg gyomnövény kezd kikelni belőle, olyanok amik elötte nem voltak Megtalálhatóak nemhogy a kertben de a környéken sem. Az új földet megrendelni, behordani, elteríteni majd újra elszintezni költséges és nagyon időigényes, nem beszélve arról hogy rengeteg kosszal jár, amit a föld behordása jelent amit utolag nagyon nehezen lehet kimosni a burkolatokból. És ha közterületen van a föld vagy konténer akkor közterület foglalási engedély is szükséges. Ezeket a költségeket , ráfordított időt és energiát is kiváltja az instantgyep, nem is említve hogy a benne lévő kertészeti biokomposzt hivatalosan is bevizsgált, így garantáltan nem nő ki gyomnövény, továbbá taljszerkezet javító hatása miatt agyag vagy homok területre is kiválóan alkalmas és annak szerkezetét feljavítja a benne található tápanyagok pedig tökéletesek az új fűmag számára, ezzel Kiváltva a fűre kiszórt műtrágyák árát.

  XVII.kerület Budapest

Hol tudom megvásárolni?

Az Instantgyep speciális gyep felújító termékét jelenleg kizárólag a weboldalon tudja megrendelni.

Rendelje meg most!

Minőségi garancia

 

 

Az Instantgyep 100% minőségi garanciát vállal. Miért tudunk garanciát vállalni? Mert a termékünk megfelelő használata mellett, a kikísérletezett arányok és minőségi összetevők miatt, a fű felülvetés vagy gyepfelújítás csak ereményes lehet.

 

 

Az Instantgyep 100% elégedettségi garanciát vállal, amennyiben a rendeltetésszerű használt mellett mégsincs megelégedve a termékkel. Ha további információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Kérdése van?

Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba most!

Készséggel állunk rendelkezésére!

+36 70 776 6331

info@instantgyep.hu

 

Tekintse meg termékeinket!