Hogyan működik 

 

Az instant gyep egyedülálló megoldást kínál azoknak az embereknek akik a lehető leggyorsabban szeretnének kertjükbe tökéletes, erős dús zöld pázsitot varázsolni

 

TALAJELŐKÉSZÍTÉS - Az instantgyep a kiszórás előtt nem igényel különösebb talajelőkészítést,de célszerű át gereblyézni vagy gyeplazítóval átmenni a területen, hogy kiszedjük az elhalt fűszálakat, gyomnövényeket a kiszórás előtt.

 

KIBONTATNI - Bontsa ki a csomagot, amely tartalmazza a komposztot és a speciális fűmag keveréket.

 

Az instantgyep speciális természetes eredetű gyepindító trágyát tartalmaz, valamint olyan minőségű fűmag keveréket, amely szárazságtűrő és agresszív igénybevétel mellett is kiváló de árnyékos területre is kiváló, csak akkor mérsékelt öntözést igényel.

 

ÖSSZEKEVERNI - A komposztot alaposan keverje össze a csomagolásban talált fűmag keverékkel.

A speciális gyepindító biokomposztot keverje össze a fűmagkeverékkel alaposan, hogy minél egyelnletesebb keveréket kaphasson. Nem érdemes az összekeverésen időt spórolni, a gyepfelújítás már így is 1 óra alatt kész lehet. Minél alaposabban összekeveri a fűmagkeveréket a gyepindítóval, annál tökéletesebb gyepet kaphat. 

 

KISZÓRNI - 2-4 mm vastagon juttassa ki a füvesítendő területre.

Bár a termék alkalmazása nem igényel semmilyen előzetes földmunkát, a kiszórásra mégis érdemes odafigyelni, hogy a problémás területekre biztosan kellő mennyiségű Instantgyep keverék jusson.

 

 

instantgyep fű felülvetés
KÉSZ! - A termék 5-7 nap alatt kikel és 2 hét után már nyírható is megfelelő öntözés mellett a legjobb eredményt tudja produkálni.

 

Kérjük, az utasításokat mindenképp tartsa be annak érdekében, hogy az Instantgyep a lehető legjobb eredményt tudja kifejteni. A termékünkre elégedettségi és minőségi garanciát biztosítunk, amennyiben megfelelően alkalmazta azt. 

Az instantgyep gyakorlatilag 5m2 gyepszőnyeg egy zacskóban, tehát újrafüvesítés esetèn 5m2- re elegendő. Felülvetés esetén 10-15m2-re elég.

 

fűfelülvetés, gyepfejújítás gyorsan

Régi elhasználódott gyep megújítása

 

A munka itt 20 percet vett igénybe 17m2-en 2 zacskó instantgyepet szórtunk ki. Nem igényel talajelőkészítést igy a régi gyepet nem kellett felszedni ami fárasztó és időigényes, továbbá új földet sem kell rendelni, ami a mai világban barkóba hogy mi kel ki belőle( tarack,repce vagy egyéb gyomnövények). A régi gyenge fűszálak új erőre kaptak az instantgyepben használt biokomposzt miatt,a kopár területeket pedig benötte az új mag, így biztosít tökéletesen sűrű és egyöntetű gyepfelületet. A biokomposzt tökéletes táptalaj mint a régi gyepnek mint az új fümagnak, és talaj szerkezet javító hatása is van, így bátran használhatjuk homok vagy agyagos területeken egyaránt.

 

A munkálatokat, a fű felülvetést 1 órán belül elvégeztük, mindenféle földmunka nélkül és az instantgyep tökéletesen összedúsult a régi gyeppel, a benne lévő biokomposzt tápanyagai miatt a régi gyep újra gyönyörü zöld lett.A kikísérletezett arányok miatt nem féltünk attól, hogy esetleg újra kiéghet a fű vagy nem nő ki elég gyorsan. Az Instantgyep már 1 héten belül csodás eredményt produkált.

 

Hol tudom megvásárolni?

Az Instantgyep speciális gyep felújító termékét jelenleg kizárólag a weboldalon tudja megrendelni.

Rendelje meg most!

Minőségi garancia

 

 

Az Instantgyep 100% minőségi garanciát vállal. Miért tudunk garanciát vállalni? Mert a termékünk megfelelő használata mellett, a kikísérletezett arányok és minőségi összetevők miatt, a fű felülvetés vagy gyepfelújítás csak ereményes lehet.

 

 

Az Instantgyep 100% elégedettségi garanciát vállal, amennyiben a rendeltetésszerű használt mellett mégsincs megelégedve a termékkel. Ha további információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Kérdése van?

Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba most!

Készséggel állunk rendelkezésére!

+36 70 776 6331

info@instantgyep.hu

 

Tekintse meg termékeinket!