Kertépítőknek

 

Alkalmazottait nyugodtan magára hagyhatja, ugyanis kijuttatása nem igényel szakértelmet, csak össze kell keverni és a területre 2-4 mm vastagon kiszórni.  

Az Instantgyep egy olyan professzionális gyepfelújító termék, amely speciálisan a kertépítőknek, kertészeknek lett kialakítva, azért, hogy ügyfeleiket maximálisan ki tudják szolgálni.

Alap esetben a gyepfelújítás, fű felülvetés több napos munkát jelent. Ezzel a speciális termékkel földmunka nélkül akár 1 óra alatt ugyanolyan, vagy akár jobb minőségű munka érhető el!

 

Több ügyfelet tud kiszolgálni kevesebb időbefektetéssel! Nincs több várakozás a földmunka miatt.

 

Az Instantgyep Gyors, Hatékony és Tuti biztos megoldás! Nincs több türelmetlen ügyfél.

 

 

 

Tekintse meg termékünket és rendejen már most! Próbálja ki, megéri!  

Az InstantGyep nagy területen is bizonyított

Egy füvesítés során rengeteg dologra kell figyelni. Általában a régi elgyomosodott gyepet kémiai vegyszerrel permetezzük, Ügyelni kell a vegyszer mennyiségére, ugyanis ha erős koncentrátumban permetezünk hónapokig kiéghet az új fű is. 10-14 nap várakozás után felszedjük a besárgult gyomnövényeket és az elhalt füvet( felássuk,felkapáljuk) majd elszintezzük a területet. Itt választási lehetőségünk van. Vagy instantgyepet vásárolunk, összekeverjük és egyszerüen kiszórjuk 2-4 mm vastagon ,Vagy földet rendelünk ami nagyon ritkán jó minőségű, én a 20 év kertészkedés során még egyszer sem találkoztam ilyennel, de kertész kollégáim sem. Ami azt jelenti, hogy tökéletes szerkezetünek tünik de víz hatására kiszikesedik azaz agyagos, vagy a füvesítés befejeztével rengeteg gyomnövény kezd kikelni belőle, olyanok amik elötte nem voltak Megtalálhatóak nemhogy a kertben de a környéken sem. Az új földet megrendelni, behordani, elteríteni majd újra elszintezni költséges és nagyon időigényes, nem beszélve arról hogy rengeteg kosszal jár, amit a föld behordása jelent amit utolag nagyon nehezen lehet kimosni a burkolatokból. És ha közterületen van a föld vagy konténer akkor közterület foglalási engedély is szükséges. Ezeket a költségeket , ráfordított időt és energiát is kiváltja az instantgyep, nem is említve hogy a benne lévő kertészeti biokomposzt hivatalosan is bevizsgált, így garantáltan nem nő ki gyomnövény, továbbá taljszerkezet javító hatása miatt agyag vagy homok területre is kiválóan alkalmas és annak szerkezetét feljavítja a benne található tápanyagok pedig tökéletesek az új fűmag számára, ezzel Kiváltva a fűre kiszórt műtrágyák árát.

  XVII.kerület Budapest

Hol tudom megvásárolni?

Az Instantgyep speciális gyep felújító termékét jelenleg kizárólag a weboldalon tudja megrendelni.

Rendelje meg most!

Minőségi garancia

 

 

Az Instantgyep 100% minőségi garanciát vállal. Miért tudunk garanciát vállalni? Mert a termékünk megfelelő használata mellett, a kikísérletezett arányok és minőségi összetevők miatt, a fű felülvetés vagy gyepfelújítás csak ereményes lehet.

 

 

Az Instantgyep 100% elégedettségi garanciát vállal, amennyiben a rendeltetésszerű használt mellett mégsincs megelégedve a termékkel. Ha további információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Kérdése van?

Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba most!

Készséggel állunk rendelkezésére!

+36 70 776 6331

info@instantgyep.hu

 

Tekintse meg termékeinket!